Home » Novosti » ZA ONE SA PLIĆIM DŽEPOM: Samsung predstavio četiri nova smartfona

ZA ONE SA PLIĆIM DŽEPOM: Samsung predstavio četiri nova smartfona

ZA ONE SA PLIĆIM DŽEPOM: Samsung predstavio četiri nova smartfona

Modeli Galaxy Ace 4, Galaxy Core II, Galaxy Young 2, i Galaxy Star 2 dolaziće sa najnovijom verzijom Androida, 4.4 KitKat, i već dobro poznatim TouchWiz korisničkim interfejsom koji će biti malo izmenjen.

Samsung je najavio četiri nova pametna telefona Galaxy porodice, koji su namenjeni korisnicima sa “plićim” džepom. U pitanju su Galaxy Ace 4, Galaxy Core II, Galaxy Young 2, i Galaxy Star 2.Pomenuta četiri modela dolaziće sa najnovijom verzijom Androida, 4.4 KitKat, i već dobro poznatim TouchWiz korisničkim interfejsom koji će biti malo izmenjen.

 

Najbolji model iz ove grupe je Galaxy Core II koji će imati 4,5-inčni WVGA ekran, procesor na 1,2 GHz, i 768 megabajta RAM memorije. Pored ovih specifikacija posedovaće i kameru od pet megapiksela, četiri gigabajta memorije za skladištenje podataka koje se može povećati memorijskom karticom, i bateriju od 2000 mAh.

 

Sledeći na listi je Galaxy Ace 4 koji će imati dual-core procesor na 1 GHz, ekran od četiri inča, kameru od pet megapiksela, i četiri gigabajta memorije za skladištenje podataka. Ovaj model će imati  i LTE varijatnu. Poslednja dva modela, Galaxy Young 2 i Galaxy Star 2, koji se po izgledu praktično ne razlikuju, neće imati GPS, i imaće kameru manje rezolucije.

Još uvek nema informacija kada će se pomenuti modeli naći u prodaji, kao ni kolika će biti njihova cjena.

 

 

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest