Home » Novosti » SwiftKey Keyboard potpuno besplatna za Android korisnike

SwiftKey Keyboard potpuno besplatna za Android korisnike

SwiftKey Keyboard potpuno besplatna za Android korisnike

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svakodnevno smo svjedoci kako na trgovine raznih mobilnim operativnih sustava (Android, iOS, Windows Phone) pristižu razne aplikacije koje za cilj imaju olakšavanje pisanja poruka na pametnim telefonima i tabletima.

U stvari radi se o raznim tipkovnicama (dakako virtualnim) koje na raznorazne načine svojim sučeljem, mogućnostima pokušavaju pridobiti što veći broj poklonika. Jedna od njih je upravo SwiftKey Keyboard.

Naime radi se o tipkovnici koja ima najdugovječniji staž na Play Store trgovini Android mobilnog operativnog sustava. I ako je za nju do sada bilo potrebno izdvojiti 4$ od posljednje nadogradnje plaćanje više nije potrebno.

Od sada je SwiftKey Keyboard aplikacija potpuno besplatna za sve pametne telefone ili tablete pokretane Android mobilnim operativnim sustavom. Od nekih noviteta koja dolaze ovom nadogradnjom ističe se paket od trideset tema koje su dostupne za SwiftKey Keyboard aplikaciju.

Znamo kako je SwiftKey Keyboard aplikacija donedavno bila na Play Store po cijeni od 4$, SwiftKey isto imena tvrtka koja razvija SwiftKey Keyboard  pobrinula se da svi oni korisnici koji su kupili SwiftKey Keyboard po cijeni od 4$ dobiju deset tema dodatno za izmjenu na svojoj SwiftKey Keyboard aplikaciji.

Valja istaknuti kako nadogradnja SwiftKey Keyboard donosi preko 800 dobro nam poznatih smajlića što nije zanemariva brojka. Ako se pitate kada će SwiftKey Keyboard aplikacija doživjeti nadogradnju za iOS mobilni operativni sustav, kažimo kako je ona zakazana za septembar. Ostaje samo vidjeti hoće li SwiftKey Keyboard i na iOS mobilnom operativnom sustavu doživjeti besplatno izdanje.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest