Home » Novosti » Sony započinje s korištenjem MediaTekovih procesora s početkom 2015. godine?

Sony započinje s korištenjem MediaTekovih procesora s početkom 2015. godine?

Sony započinje s korištenjem MediaTekovih procesora s početkom 2015. godine?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neminovno je kako Sony svojim modelom Xperia pametnih telefona ulijeva sigurnost i povjerenje mnogim korisnicima sirem Svijeta. No kojim to stazama planira ići Sony najavom kako početkom 2015. godine započinje s ugradnjom MediaTekovih procesora.

I ako Sony u svojem portfelju sadrži Xperiu C pametni telefon koja u sebi ima četvero-jezgreni MediaTek MT6589 procesor. I ako se MediaTekovi procesori ponajviše koriste u pametnim telefonima donjeg tržišnog ranga poput Vivo, Xolo,Alcatel.

No ako se pokaže istinito da Sony započne s implementacijom MediaTekovih procesora u Xperia pametne telefone značilo bi kako će upravo ti pametni telefoni donjeg tržišnog ranga podići svoju ljestvicu ka onima srednjeg tržišnog ranga.

Također se navodi kako bi Sony s početkom 2015. godine na tržište postavio prvih pet pametnih telefona temeljenih na ovom procesoru od kojih bi svaki dolazio s mogućnošću LTE povezivanja na mobilni internet.

Ostaje vidjeti kako će teći implementacija MediaTek procesora u nadolazeće Xperia pametne telefone, no nadamo se kako će Sony i ovom novinom ostaviti kvalitetu te povjerenje na svojoj strani kao što je to besprijekorno radio do sada.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest