Home » Novosti » Sony Xperia E1 te Xperia E1 Dual dobivaju Android 4.4 KitKat

Sony Xperia E1 te Xperia E1 Dual dobivaju Android 4.4 KitKat

Sony Xperia E1 te Xperia E1 Dual dobivaju Android 4.4 KitKat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da Sony ulaže znatne napore u vezi pružanja nadogradnja na aktualnu verziju Androida svojim pametnim telefonima te tabletima, stara je vijest.

Ali da se trudi kako bi i na one pametne telefone donjeg tržišnog ranga doveo Android KitKat iskustvo e to nam je poprilična novina.  Upravo jedan takav Sony Xperia E1 te njegova Dual-SIM verzija dobivaju Android 4.4 KitKat mobilnu platformu.

I ako je navedeno kako su moguća određenja kašnjenja prilikom dospijeća nadogradnje kazano je kako će Sony Xperia E1 te Xperia E1 Dual dobiti svoju verziju KitKat Androida. Kada su u pitanju noviteti ne treba pretjerano očekivati, ipak je riječ o pametnom telefonu donjeg tržišnog ranga.

Ali Sony se usudio pridodati drugačiji dizajn statusnih ikona kao i mogućnost postavljanja aplikacija na eksternu memoriju, čemu se Google odnosno Android žestoko protivio.

Potonja mogućnost na Xperia E1 pametnim telefonima od osobitog je značaja, pošto znamo kako Xperia E1 dolazi sa samo 4GB interne memorije. Kao što smo već naveli u članku dolaska Androida 4.4 KitKat na Sony Xperia Z1, i ovdje imamo prilike vidjeti novu boot animaciju.

Nadamo se kako ne trebamo posebno isticati produljenu autonomiju baterije te fluidniji način rada (koliko je to moguće) na Sony Xperia E1 pametnom telefonu.

Svoj pametni telefon mozete update-ovati u nasm ovlaštenom Imamex Servis centru.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest