Home » Novosti » Sony T3 – najtanji 5.3-inčni smartfon na svjetu

Sony T3 – najtanji 5.3-inčni smartfon na svjetu

Sony T3 – najtanji 5.3-inčni smartfon na svjetu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sony je najavio Xperiu T3, 5.3-inčni smartfon za koji kompanija tvrdi da je najtanji u svojoj kategoriji.

 

Sa dimenzijama koje iznose – 150.7 x 77 x 7 i težinom od 148 grama, Xperia T3 je zaista lagana i tanka za tako veliki telefon. 

Kada je dizajn u pitanju, on nije previše daleko od onog viđenog na ostalim premijum Xperia modelima kao što je Z2, iako je primjetno tanji (Xperia Z2 je tanka 8.2 milimetra). 

Uređaj takođe poseduje metalni ram sa dugmetom za paljenje koje se nalazi sa strane i dostupan je u crnoj, ljubičastoj i bjeloj boji. 

Međutim, ovde sličnosti prestaju. Xperia T3 nije otporna na vodu i prašinu, a specifikacije su malo ispod onih koje krase uređaje premijum Z linije. 

Ekran od 5.3 inča poseduje 1.280 x 720 rezoluciju koju Sony iz nekog razloga deklariše kao FullHD, quad core Snapdragon procesor, 1GB RAM-a, 8GB interne memorije koja se može proširiti microSd karticom do 32GB i kameru od 8 megapiksela. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kada je softver u pitanju, tu je Android 4.4 KitKat kao i brojne Sonyjeve aplikacije i funkcije kao što su Social Live i AR effect. 

Uređaj bi u prodaji trebalo da se pojavi krajem jula 2014. godine.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest