Home » Novosti » Sony se sprema da poveća Z2?

Sony se sprema da poveća Z2?

Sony se sprema da poveća Z2?

 

 

 

 

 

 

 

Sony je na svom Twitter nalogu upravo najavio nešto pomalo zamućenom fotografijom, a to nešto bi vrlo lako mogla da bude Xperia Z2 Ultra.

 Tvit je poslat sa Sony Xperia naloga i prikazuje bočnu fotografiju uređaja koji veoma podseća na aktuelnu Xperia Z liniju. 

Korišćenje termina „velika stvar“ može biti potvrda postojanja velikog uređaja a u prilog tome ide i priložena fotografija na kojoj je uređaj tako pozicioniran da izgleda znatno veće od misterione žene u crvenom koja je takođe na njoj. 

Vrlo je verovatno da bi Sony mogao da uskoro predstavi veliku verziju modela Z2, pogotovo ako u obzir uzmemo da se to nije desilo sa modelom Z1 već sa nejgovim prethodnikom – modelom Xperia Z. 

Sony Xperia Z2 poseduje ekran dijagonale 5.2 inča unutar aluminijumskog kućišta koje je, poput svojih prethodnika, otporno na prašinu i vodu 

Uz potpuno integrisani quad core Qualcomm Snapdragon 801 procesor na 2,3 GHz i 3GB radne memorije, Xperia Z2 predstavlja sam vrh ponude japanske kompanije kada su smartfoni u pitanju. 

Uređaj poseduje kameru od 20.7 megapiksela sa 1/2.3” 20.7 MP Exmor RS senzorom i Sonyjevim G lens objektivom kao i mogućnost snimanja 4K videa a korsnici na raspolaganju imaju 16GB interne memorije koja uz pomoć microSD kartice može biti proširena do 128GB. 

Kada je operativni sistem u pitanju, tu je Android KitKat 4.4.2 koji će napajati 3.200mAh baterija.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest