Home » Novosti » Sony na CESu 2015.

Sony na CESu 2015.

Sony na CESu 2015.

Nema predaha za Sony uz nove SmartWear proizvode, stilove i partnerstva najavljena na sajmu CES 2015

 • Novog izgleda, elegantan i od nehrđujućeg čelika, SmartWatch 3 će biti dostupan od februara 2015. godine
 • Novo sučelje i otvoreni API kod za Lifelog – uz prvu suradnju sa If This Ten That, Withingsom i Habit Monsterom
 • Predstavljanje prototip koncepta – sve-u-jednom slušalice – stiliziran uređaj sa senzorima optimiziranim za trčanje: Smart B-Trainer
 • 6. januara 2014, CES, Las Vegas – Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) – Na CES 2015 sajmu Sony Mobile je predstavio nove proizvode, partnerstva i doživljaje uz novi SmartWear – elegantno izdanje SmartWatcha 3 od nehrđajućeg čelika, nove Lifelog suradnje, kao i koncept nosivih uređaja, uključujući multi-senzor, prototip vodootpornih Sony slušalica dizajniranih za optimizaciju performansi i praćenje rezultata trčanja u realnom vremenu.
 • „Naš pristup pametnoj, nosivoj tehnologiji zasnovan je temeljima, doživljajima i raznovrsnim iskustvima korisnika te uključuje niz lijepih i funkcionalnih proizvoda,” izjavio je Kaz Tajima, viši potpredsjednik, rukovoditelj UX kreativnog dizajna i planiranja u Sony Mobile Communicationsu. „Ekspanzija Lifeloga – u smislu njegovog otvorenog API-a i naše vizije novih nosivih koncepata – omogućit će našim kreativnim partnerima da integriraju svoje aplikacije i usluge na našoj platformi – što će našim korisnicima pružiti pristup bogatijem i raznovrsnijem prenosivom ekosustavu”.
 • Dizajn za modularnu tehnologiju uz SmartBand SWR10

  Na CES-u prošle godine, Sony je prvi prikazaoSmartBand SWR10 –  24/7 nosiv uređaj; potpunovodootporan1 (IP58 oznaka) usprkos otvorenom microUSB portu. Riječ je o laganom i nenametljivom nosivom uređaju koji je prvi u praksi primjenio Sony-jev modularan pristup, odnosno nezavisni temeljni koncept. SmartBand je pokazao da se tehnologija može nositi u različitim bojama i stilovima da bi odgovarala individualnom ukusu i osobnosti.Tijekom protekle godine Sony Mobile je radio s kreativnim timovima i brendovima različitih stilova, modnog pristupa i dizajna da bi postigao jedinstven izgled i kreirao Sony SmartWear kolekciju uz suradnju  sa brendovima Jack Vartanian, ALTEWAISOME i Tedom Baker, a od nedavno i sa popularni ženski modni brend ROXY.

 • Elegantan i kreativan pristup – SmartWatch 3, sada od nehrđajućeg čelika

  Nakon lansiranja prošle jeseni u partnerstvu s Googleom, SmartWatch 3 je i dalje najnovija generacija Sony “SmartWatch” uređaja.

  Sony predstavlja novi SmartWatch 3 od nehrđajućeg čelika koji će globalno biti dostupan od sljedećeg mjeseca.

 • SmartWatch 3 od nehrđajućeg čelika odlično se uklapa u vanserijski dizajn za vrhunski doživljaj i osjećaj. Ima 1,6-inčni 320×320 TFT LCD Transflective zaslon za vidljivost pri izloženosti jakom svjetlu i otporan je na vodu2 uz IP68 oznaku te se puni putem standardnog micro USB porta.

  Da bi dodatno proširio spektar stilova, Sony je također predstavio novi SmartWatch 3 držač koji omogućuje korisnicima i partnerima da prilagode SmartWatch 3 uz bilo koji remen od standardnih 24 mm; ova pogodnost biti će dostupna početkom 2015. godine.

  Čak i bez Android smartphonea, SmartWatch 3 je zabavan i koristan jer ima impresivnu samostalnu funkcionalnost – uvjerljiva reprodukcija glazbe, inteligentna tehnologija senzora i jedinstven ugrađen GPS senzor.

 • Golfshot i iFit su prva dva developera koji već kreiraju Android Wear iskustvo temeljeno na samostalnim mogućnostima SmartWatcha 3, a moći će pratiti učinak i tijekom vježbanja i tijekom trčanja – od januara, svaki SmartWatch 3 korisnik će imati ekskluzivni pristup premium Golfshot i Fit aplikacijama.

  Sony također najavljuje saradnju s Virgin Atlanticom da bi zajedno istražili SmartWear incijative i razvili jedinstvena rješenja korištenjem Sonyjevih SmartWear proizvoda koji mogu podržati operativnih aktivnosti i poboljšati doživljaje korisnika Virgin Atlantica. Više informacija bit će dostupno u narednim mjesecima.

 • Lifelog – inspiracija kroz uvid u podatke za svakog Android korisnika

  Dostupna za preuzimanje u Google Playu, Lifelog je popularna Android aplikacija koja je kreirana da vam pomogne u postavljanju osobnih ciljeva, praćenju napretka te da bi bolje upoznali sami sebe i donijeli bolje odluke o svom zdravlju, načinu zabave i još mnogo toga.

 • Novo online sučelje, predstavljeno je na sajmu CES 2015. Ono koristi otvorenu API funkcionalnost i najnoviju HTML5 tehnologiju da bi pružilo bolje vizualno iskustvo. Stranica je optimizirana za bilo koju veličinu zaslona, od vašeg smartphonea, tableta do televizora – sve što je potrebno učiniti je da se logirate koristeći svoj Sony Entertainment Network4 korisnički račun.

  Nova funkcija odražava upravo Sony-jevu strategiju konstantnog stvaranja novih funkcionalnosti i funkcija Lifelog aplikacije da bi pratila iskustva u realnom vremenu koliko god je to moguće.

 • Kreiramo nova iskustva na principu otvorenosti

  Sony je udružio snage s raznim lifestyle i zdravstvenim aplikacijama da bi dobili najbolje od usluge i da bi otkrili nove sadržaje koji će upotpuniti vaše SmartWear Lifelog iskustvo. Uskoro će Lifelog aplikacija omogućiti:

  • Pristupite IFTTT-u za intuitivno povezivanje Lifeloga i vaših omiljenih aplikacija
  • Razvijete zdrave navike uz Habit Monster da bi naučili više o sebi uz pomoć Lifelog aplikacije
  • Koristite Withings Smart Body Analyzer i ostale povezane različite zdravstvene uređaje u svrhu praćenja svoje težine, BMI indeksa i tjelesne masnoće uz Lifelog
  • Istražujemo nove koncepte nosive tehnologije i kontekstualnu senzor tehnologiju

   Paralelno s lansiranjem novog softvera Sony Corporation omogućava pristup novim aplikacijama za postojeći prototip, SmartEyeglass Developer Edition, uz novi konceptualni stil, SmartEyeglass Attach! – zaslon s objektivom koji se pričvršćuje na standardne naočale, omogućavajući developerima da kreiraju aplikacije za sport i sportska postignuća.Sony Corporation je također predstavio Smart B-Trainer prototip – vodootporne sve-u-jednom stilizirane slušalice sa višesenzorskom mogućnošću posebno dizajnirane za trkače. Trenutni prototip ima ugrađenu memoriju i omogućava glasovno vođenje, kao i reprodukciju glazbe, inteligentno predlažući najpogodniju pjesmu koja prati ritam trkača tokom treninga.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest