Home » Novosti » Sony će u 5 novih pametnih telefona koristiti procesore MediaTeka

Sony će u 5 novih pametnih telefona koristiti procesore MediaTeka

Sony će u 5 novih pametnih telefona koristiti procesore MediaTeka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U SAD-u ljudi vrlo slabo znaju za MediaTek tvrtku koja se bavi proizvodnjom jeftinih procesora. No, MediaTek se nikako ne smije podcijeniti i zanemariti. Bez obzira na svoju nisku cijenu njihovi procesori nisu loši i rade vrlo dobro. Tvrtke Acer, Lenovo i Blu imaju MediaTek procesore i ne žale se – ali, tvrde da su vrlo zadovoljni njihovom snagom i karakteristikama.

MediaTek procesori se ponajprije koriste u low-end uređajima, a ovih dana je procurila vijest kako će ih Sony angažirati za svojih pet pametnih telefona u 2015. godini. Oni bi trebali ponuditi i 4G povezivost, a uređaji bi bili u mid-range i low-end rangu.

Čini se kako sve više tvrtki želi smanjiti troškove poslovanja, a MediaTek tu vidi svoju priliku. Zanimljivo je kako Sony već ima MT6589 procesor od MediaTek tvrtke, i to u Xperia C modelu.

U Sonyju su rekli kako se radi o vrlo dobrom procesoru i kako su oni zadovoljni suradnjom i performansama procesora. MediaTek grabi punim koracima naprijed.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest