Home » Novosti » Selfie Camera Drone je naziv novog Samsungovog pothvata

Selfie Camera Drone je naziv novog Samsungovog pothvata

Selfie Camera Drone je naziv novog Samsungovog pothvata

Iako najpoznatiji i najpopularniji po proizvodnji pametnih telefona, tableta i TV uređaja, južnokorejski se div Samsung upustio i u projekt naziva „Selfie Camera Drone“.

Prema glasinama koje kruže internetskim prostranstvima ova poznata kompanija radi na razvoju drona koji će ponajprije biti korišten u svrhu fotografiranja selfija. Nisu poznati nikakvi detalji o ovom projektu, ali je svakako korisno napomenuti kako ovo nije prvi selfie dron koji će se pojaviti na tržištu, međutim Samsung će biti prvi „veliki igrač“ koji će se upustiti u izradu selfie dronova namijenjenih vrlo malom tržištu koje za njih trenutačno postoji.

 

Postojeći selfie dronovi kao na primjer Lily Camera koriste računalni „vid“ i GPS lociranje kako bi zabilježili lokaciju svoga vlasnika te kako bi uslikali njihove fotografije ili pak snimili video sadržaje. Za slične je dronove razvijeno niz drugih sistema funkcioniranja, no sve se svodi na jednu stvar: ovi dronovi lete uokolo i snimaju fotografije i video zapise svojih vlasnika. I to je to! :)

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest