Home » Novosti » Samsung zatečen interesom korisnika u SAD-u

Samsung zatečen interesom korisnika u SAD-u

Samsung zatečen interesom korisnika u SAD-u

Samsung je proteklog vikenda u SAD-u pokrenuo promotivnu kampanju koja ima za cilj javnosti predstaviti perjanice njihove ponude mobilnih telefona – Galaxy Note5, Galaxy S6 edge+ i Galaxy S6 edge. Promidžbena akcija nazvana Ultimate Test Drive omogućava korisnicima mobitela drugih proizvođača (a prvenstveno iPhonea) da kroz 30 dana isprobaju neki od navedenih Samsungovih uređaja, i to po cijeni od samo jednog dolara.

Unatoč tome što je akcija pokrenuta iznenada, bez prethodnih najava, kroz samo nekoliko sati interes korisnika je daleko premašio Samsungova očekivanja. Promotivna je ponuda, stoga, trenutno obustavljena. Njezin se nastavak očekuje uskoro, čim tamošnji operateri (Verizon, AT&T, T-Mobile i Spring) nadopune zalihe uređaja dostupnih za ovu pokusnu “vožnju”.

 

 

 

Iz kompanije nisu objavili koliko je mobitela na ovaj način završilo na testiranju kod potencijalnih korisnika, no s obzirom da su razgrabljeni već istog dana očito je da je Samsung podcijenio interes američkih kupaca za svoje proizvode.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest