Home » Novosti » Samsung radi na dva dizajna za Galaxy S6

Samsung radi na dva dizajna za Galaxy S6

Samsung radi na dva dizajna za Galaxy S6

 

 

Vijest koja nam dolazi iz AndroidPita je vrlo zanimljiva. Samsung radi na dizajnu za svoj S6 model, ali pošto se još ne može odlučiti kojim putem treba krenuti, odlučio je napraviti model s dva dizajna.

Jedan je  sportski metalni unibody dizajn dok je drugi djelomično metalni s dosta plastike koja se može skinuti, nešto slično kao Galaxy Note 4. Na CES-u je Samsung već pokazao određenim partnerima na koji način razmišlja, što bi se moglo okarakterizirati kao da Samsung čeka povratnu informaciju od stručnjaka koji je dizajn bolji.

AndroidPit također javlja kako Galaxy S6 dolazi s Micro-SD slotom, skenerom otiska prstiju, UV senzorom i funkcionalnošću koja se tiče bržeg punjenja.

Korisnici će imati pristup i novoj Theme Store gdje će moći kupiti teme koje će dočarati njihov osobni ukus. Također, TouchWiz će se izvoditi brže zahvaljujući većoj količini novih poboljšanja.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest