Home » Novosti » Samsung predstavio trgovinu GALAXY Apps

Samsung predstavio trgovinu GALAXY Apps

Samsung predstavio trgovinu GALAXY Apps

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samsung je predstavio novu Galaxy trgovinu koja nudi više od stotinu aplikacija za vaše Samsungove uređaje. Aplikaciju možete prilagoditi odabirom vašeg uređaja čime ćete početi dobivati obavijesti o raznim promocijama i popustima dostupnima za njega.

Kao i sve viđene trgovine, i Samsung nudi kategorije: vruće i novo, klasične kategorije s podvrstama te posebna kategorija nazvana “Za GALAXY”. WonPyo Hong, predsjednik Media Solution Centra hvali se ponudom ekskluzivnih aplikacija, solucijama i servisima za inovativne uređaje. Iako tu ne vidim ništa novo i inovativno, smatram da će ovo biti još jedna bloatware aplikacija uz mnoge druge koje se već nalaze na njihovim uređajima.

Trgovina je nedavno promijenila ime: do sada je bila poznata pod nazivom Samsung Apps, a posebno je prilagođena za najnoviji Android L. Samsung GALAXY apps bit će dostupan za više od 130 milijuna korisnika na području od 160 zemalja diljem svijeta.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest