Home » Novosti » Samsung predstavio Galaxy S5 Mini

Samsung predstavio Galaxy S5 Mini

Samsung predstavio Galaxy S5 Mini

Kompanija Samsung Electronics predstavila je Galaxy S5 mini, kompaktnu verziju njenog premijum smartfona Galaxy S5.

„Uvek težimo da stvorimo uređaje koji će se odgovarati različitim ukusima i stilovima potrošača“, naglasio je Dž. K. Šin, generalni direktor i predsednik divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics i dodao – „GALAXY S5 mini omogućava korisnicima da uživaju u poboljšanom dizajnu i esencijalnim i neophodnim funkcijama uređaja Galaxy S5 kroz krajnje minimalistički pristup“. 

Opremljen sa HD Super AMOLED displejom od 4,5 inča (720 x 1.280), GALAXY S5 mini pruža živopisno iskustvo gledanja, a njegova kompaktna veličina korisnicima daje dodatnu udobnost, uz jednostavno upravljanje uređajem samo jednom rukom.Kao i „veći brat“, GALAXY S5 mini poseduje jedinstvenu perforiranu šaru na poleđini a tu je i IP67 sertifikat (telefon je otporan na vodu i prašinu), Ultra Power Saving Mode, monitor otkucaja srca, skener otiska prsta i povezivanje sa najnovijim Samsungovim nosivim uređajima. 

Galaxy S5 mini je opremljen procesorom sa četiri jezgra od 1,4 GHz, 1,5 GB radne memorije i 16GB interne memorije, dok kamera od osam megapiksela stvara jasne fotografije i video snimke. 

Kada je operativni sistem u pitanju, S5 Mini poseduje Android 4.4 KitKat. 

Galaxy S5 biće u prodaji sredinom avgusta.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest