Home » Novosti » Samsung-ov tablet sa savitljivim preklopnim ekranom

Samsung-ov tablet sa savitljivim preklopnim ekranom

Samsung-ov tablet sa savitljivim preklopnim ekranom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovih se dana na Internetu pojavila glasina o Samsungovom novom tabletu koji će imati savitljivi ekran koji će mu omogućiti preklapanje poput knjige, te bi se trebao pojaviti tokom 2015. godine.

Taj neobični tablet navodno će predstavljati novu vrstu hibridnog uređaja između tableta i pametnog telefona, a radni naziv kojim ga je Samsung prozvao glasi Samsung Tab Flex.

Obzirom da ova glasina nije bila potkrijepljena nikakvim materijalima, procurjelim sličicama i specifikacijama, jedan dizajner i fan Samsunga, odlučio je napraviti vlastitu (neslužbenu) prezentaciju ovog uređaja prema onome kako ga on zamišlja.

Njegov koncept je zamišljen kao tablet s 12,2-inčnim Super AMOLEDekranom razlučivosti od 2560 x 1600 piksela, oko kojeg gotovo da nema nikakvog ruba. Bočne stranice su napravljene od metala, prednja i zadnja od plastike, a tu se našlo i mjesta za 4 zvučnika. Uređaj radi na 1,9 GHz četverojezgrenom procesoru, uz pomoć 4 GB RAM-a, te posjeduje 32 ili 64 GB interne memorije. Operativni sustav je Android 4.4.3, a tablet posjeduje i specijalnu zaštitu protiv udaraca. 

Voljeli bismo da se Samsung izjasni ima li šanse da se barem nešto u vezi ovog uređaja podudara s njegovim pravim planovima.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest