Home » Novosti » Samsung KNOX proglašen najsigurnijom sigurnosnom Android platformom

Samsung KNOX proglašen najsigurnijom sigurnosnom Android platformom

Samsung KNOX proglašen najsigurnijom sigurnosnom Android platformom

Samsung Electronics objavio je da je sigurnosna mobilna platforma Samsung Knox 2.6, ocijenjena s nekoliko najviših ocjena „Strong“ među svim mobilnim sigurnosnim platformama, stoji u izvješću “Sigurnost mobilnih uređaja: usporedba platformi” tvrtke Gartner. Izvješće o usporedbi osnovnih sigurnosnih značajki operativnih sustava ugrađenih u dvanaest platformi za mobilne uređaje kao i mogućnosti upravljanja poslovanjem je objavljeno 6. travnja 2016.

U izvješću, Gartner ističe – Profesionalci zaduženi za sigurnost moraju donijeti informirane odluke o korištenju upravljačkog softvera ili mobilnih sigurnosnih aplikacija, odnosno moraju znati mogu li se osloniti na sigurnosne provjere raznih mobilnih uređaja. Ova procjena se temelji na sigurnosne zahtjeve koji se odnose na mobilne uređaje te uspoređuje najpopularnije platforme za mobilne uređaje s obzirom na ove zahtjeve.

Samsung KNOX pruža uređajima namijenim radu u poslovnom okruženju ugrađenu sigurnosnu platformu već pri samom raspakiravanju uređaja. Ugrađen u hardver uređaja, Samsung KNOX pruža zaštitu uređaju od trenutka prvog pokretanja pa sve do pokretanja pojedinih aplikacija.

KNOX 2.6 je najnovija verzija Samsungove sigurnosne mobilne platforme, a dostupna je na uređajima Galaxy S7 i Galaxy S7 edge. Sigurnosna platforma KNOX 2.6 je optimizirana za Android M, te sadrži brojne značajke koje poboljšavaju sigurnost i produktivnost korisnika.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest