Home » Novosti » Samsung Galaxy Note 4-phablet u dvije verzije s QHD i OLED zaslonom

Samsung Galaxy Note 4-phablet u dvije verzije s QHD i OLED zaslonom

Samsung Galaxy Note 4-phablet u dvije verzije s QHD i OLED zaslonom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I ako nije još dugo preostalo do predstavljanja novog phableta iz Samsung obitelji čini se kako je većina stvari već poznata. Nadolazeći Samsung Galaxy Note 4 svjetlo dana ugledat će na nadolazećem IFA sajmu u Berlinu koji će se održati od 6. do 11. septembra ove godine.

Osim što će prvi mobilni operater koji će u svojoj ponudi imati Samsung Galaxy Note 4 biti upravo Američki AT&T, kako sada stvari stoje izgleda da će Galaxy Note 4 dolaziti u dvije verzije. Jedna verzija sadržavat će QHD zaslon 5.7” što će rezultirati rezolucijom od 2560 x 1440 px.

Dok bi druga verzija dolazila s OLED-zaslonom identične veličine.Druga novina dotiče se dvije različite verzije Samsung Galaxy Note 4 phableta, jedna će dolaziti s “ravnim” zaslonom dok bi druga dolazila s blago zakrivljenim nešto slično kao na LG G Flex pametnom telefonu no u ovome slučaju radilo bi se o OLED-zaslonu.

Uskoro bi trebali doći s novitetima u vezi nadolazećeg Samsung Galaxy Note 4 tableta te isto tako okvirnom cijenom, no kako sada stvari stoje čini nam se kako se ona ne bi puno trebala razlikovati od cijene aktualnog Samsung Galaxy S5 pametnog telefona.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest