Home » Novosti » Samsung Galaxy Mega 2 procurio prije zvaničnog predstavljanja

Samsung Galaxy Mega 2 procurio prije zvaničnog predstavljanja

Samsung Galaxy Mega 2 procurio prije zvaničnog predstavljanja

Iako Samsung još nije zvanično predstavio svoj novi Galaxy Mega 2, izgleda da su neki trgovci u Maleziji i Tajlandu došli u posjed uređaja.

Droid Sans, Tajlandski veb sajt, je takođe došao u posjed novog Galaxy Mega 2, i tako omogućivši da bolje pogledamo ovaj zaista veliki uređaj. Kao što znamo Galaxy Mega 2 je nasljednik prethodnih Galaxy Mega 5.8 i Galaxy Mega 6.3. Te je veličina novog uređaja između veličine prethodnika sa ekranom od 6 inča rezolucije 720 x 1280 piksela.

Naime, Galaxy Mega 2 će biti uređaj srednje klase, uklučujući LTE, 4 jezgarni Exynos 4415 procesor klokovan na 1.4GHz, u kombinaciji sa 1.5GB RAM-a, 8GB interne memorije koju je moguće proširiti, i bateriju od 2800 mAh. Uređaj dolazi sa preinstaliranim Android 4.4.4 KitKat. Uređaj koji imamo priliku vidjeti dolazi sa glavnom kamerom od 8MP, mada bi Kineska verzija trebala dolaziti sa kamerom od 13MP. Ali u svakom slučaju kamera odrađuje veoma dobar posao, sudeći po slikama koje možete vidjeti ispod.

Prema izvještaju Galaxy Mega 2 će koštati negdje oko $425. Te bi uskoro trebao biti dostupan širem tržištu, a u ponudi će biti crna i bijela boja.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest