Home » Novosti » Samsung Galaxy F – sve više izgledniji u brušenom metalu početkom septembra?

Samsung Galaxy F – sve više izgledniji u brušenom metalu početkom septembra?

Samsung Galaxy F – sve više izgledniji u brušenom metalu početkom septembra?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sve je više činjenica koja kazuju kako ćemo idući pametni telefon iz Samsunga ugledati početkom septembra. Ako je vjerovati  brojnim natpisima osim predstavljanja Samsung Galaxy Note 4 phableta na IFA sajmu u Berlinu Samsung bi moga predstaviti još jedan pametni telefon.

Samsung Galaxy F ili kako ga neki nazivaju Samsung Galaxy S5 Prime pametni telefon svijetla dana također bi trebao ugledati na nadolazećem IFA sajmu koji se održava od 6. do 11. septembra.

Osim što će Samsung Galaxy F/ Galaxy S5  Prime donositi Snapdragon 805 chipset te 3 GB RAM memorije, Galaxy F trebao bi donijeti i QHD zaslon kojeg smo imali prilike vidjeti na konkurentskim modelima poput LG G3 pametnog telefona.

No čini se kako će jedna pojedinost izdvajati Samsungov Galaxy F pametni telefon od konkurencije. Samsung Galaxy F dolazit će sa stražnjom stranom od brušenog metala.

Ne ovog puta nije riječ o izvedbi kao što smo imali prilike vidjeti na HTC One (M8) pametnom telefonu već o pravom metalu no samo dorađenom za potrebe pametnog telefona. Samsung Galaxy F neće dolaziti u potpunom kućištu od brušenog metala već samo stražnja strana dok bi ona prednja i dalje trebala zadržati dobro nam poznati plastični dizajn kao na Galaxy S5 pametnome telefonu.

Bilo kako bilo nije dugo preostalo do nadolazećeg IFA sajma u Berlinu kada će sve Samsungove karte biti otkrivene, no isto tako zanimljivo će biti za vidjeti što će predstaviti LG, HTC te Sony kao novitete na IFA sajmu.

Isto tako sigurni smo kako će se konkurencija potruditi kada Samsung predstavi Galaxy F pametni telefon shodno svojim mogućnostima no biti će zanimljivo za vidjeti hoće li to ići ka softverskom ,hardverskom ili dizajnerskom poboljšanju?

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest