Home » Novosti » Samsung Galaxy Core Prime VE (SM-G361H) se stidljivo pojavio u Indiji

Samsung Galaxy Core Prime VE (SM-G361H) se stidljivo pojavio u Indiji

Samsung Galaxy Core Prime VE (SM-G361H) se stidljivo pojavio u Indiji

Na kompanijinom eStore webshopu u Indiji, bez ikakve službene najave, onako pomalo stidljivo, u ponudi se pojavio novi pametni telefon – Samsung Galaxy Core Prime VE (SM-G361H).

Radi se o predstavniku jeftine klase, a koji će se prodavati za vrlo malo novca na tamošnjem tržištu. Radi se o varijaciji Galaxy Core Prime smartfona koji će sa svojim tehničkim karakteristikama zadovoljiti one manje zahtjevne korisnike.

Smartfon se može pohvaliti 4,5 inčnim PLS ekranom rezolucije od 480 x 800 točaka, a radi na 4-jezgrenom procesoru na 1,3 GHz. Baterija je od 2000 mAh, a zgodno je što ima Ultra Power Saving Mode koji može produžiti trajanje baterije do slijedećeg punjenja.

Predinstaliran je Android 4.4 KitKat operativni sustav, uz 1 GB RAM-a i 8 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza do 128 GB, te dvije kamere od 2 MP i 5 MP. Smartfon podržava 2G/3G mreže, kao i Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 i GPS.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest