Home » Novosti » Samsung Display ima samo jednog klijenta koji se zove – Samsung

Samsung Display ima samo jednog klijenta koji se zove – Samsung

Samsung Display ima samo jednog klijenta koji se zove – Samsung

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nije baš bajno u Samsung Displayu, podružnici koja je povezana sa Samsung Electronics. Samsung Display CEO, Park Dong-geun, rekao je u Seoulu na jednom događaju kako imaju problema s prodajom svoje tehnologije drugim tvrtkama.

Za sada im je jedini klijent – Samsung. Naime, Samsung Electronics kupuje AMOLED tehnologiju za svoje mobilne uređaje od Samsung Display, no druge tvrtke su zakazale.

“Trenutno je problem što nemamo kome prodavati naše proizvode osim Samsung Electronicsu. Što se tiče kineskog tržišta, mi smo tek na samom početku”, izjavio je snuždeni Park.

Što se tiče profita, Samsung Display stoji sasvim OK te će objaviti profit u drugom kvartalu. Očito je kako su se druge tvrtke već snašle u vezi AMOLED tehnologije i za sada im Samsung Display nije interesantan. Pitanje je hoće li se to promijeniti u skorije vrijeme, no za sada su u Samsung Display sigurni kako imaju jednog sigurnog klijenta koji im neće nikada otkazati suradnju.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest