Home » Novosti » Predstavljan LG G3 !!

Predstavljan LG G3 !!

Predstavljan LG G3 !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

London je prvi na svijetu vidio pravi, novi LG G3 model, čije su specifikacije curile danima prije njegove premijere. LG G3 je ono najbolje što LG u ovom momentu može da ponudi tržištu i, iskreno, ne pamtimo da je neki Android uređaj toliko zaintrigirao korisnike.

Što se softvera tiče LG G3 dolazi sa uprošćenim, kako u kompaniji kažu jasnijim interfejsom, kompaktnom tastaturom na displeju, koju je lako koristiti i jednom rukom, ali i posebnim aplikacijama, koje će se koristiti za dodatnu opremu, kakav je poseban “flip cover” sa kružnim prozorom. Tu su još i KnockCode, KnockOn opcije i Health aplikacija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neke od najznačajnijih novih funkcija:

Smart Keyboard: Ova napredna tehnologija će učiti od vas dok kucate, kako bi spriječila nastanak grešaka.

Smart Notice: Kao lični asistent, Smart Notice daje sugestije i preporuke, bazirane na navikama korisnika, korisničkim šablonima i lokaciji, kako bi im omogućio informacije onda kada su im najpotrebnije.

Smart Security: Shvatajući važnost bezbjednosti poverljivih informacija u slučaju da dođe do zamjene telefona, krađe ili ukoliko ga izgubite, LG G3 ima veliki broj naprednih bezbjednosnih karakteristika , kao što su:

Knock Code, koji omogućava korisnicima da otključaju svoj uređaj uz pomoć šablona. Korisnici mogu da kreiraju i svoje lične šifre koje mogu da unose na bilo kom delu ekrana.

Content Lock će sačuvati lične podatke od očiju javnosti, dok pokazujete telefon svojim prijateljima. Kada je G3 povezan sa kompjuterom, Content Lock sprečava mogućnost uvida u zaštićene dokumenata.

Kill Switch daje mogućnost vlasnicima G3 telefona da onesposobe svoj telefon prilikom krađe. Uz pomoć ove opcije možete da izbrišete sadržaj telefona, kako lični podaci ne bi bili ugroženi.

QuickCircleTM futrola: Dostupna u 5 boja, ova futrola će omogućiti jednostavan pristup funkcijama koje se često koriste kao što su pozivi, pisanje poruka, pokretanje programa za puštanje muzike i kamera, sve to preko QuickCircle prozora.

LG Tone InfinimTM (HBS-900): Kreiran u saradnji sa kompanijom Harman/Kardon, bluetooth stereo slušalice pružaju vrhunski kvalitet zvuka u stilizovanom dizajnu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 LG G3 specifikacije:
– 146 x 74 x 8.9 milimetara, 150 grama
– Glavna kamera rezolucije 13 megapiksela sa optičkom stabilizacijom kadra (OIS+)
– Poseban kamera softver i samoportretisanje, brzi autofokus 276 ms, Led blic
– 4K video snimanje, prednja kamera rezolucije 2.1 megapiksela, širokougaona
– Novi interfejs kamere sa pojednostavljenim interfejsom, laserom pomognut autofokus
– Snapdragon 801, kvadkor Krait 400 CPU do 2.5 GHz, 2/3 GB RAM-a, 16/32 GB interne
– microSD slot za kartice do do 128 GB memorije
– Adreno 330 grafika
– Displej 5.5 inča (oko 14 cm), QHD 2.560 x 1.440, Gorilla Glass, 538 ppi, sRGB
– Baterija kapaciteta 3.000 mAh, izmenjiva
– Android KitKat 4.4.2 sa LG Optimus interfejsom
– Infrared adapter i daljinski upravljač softver, zvučnik jačine 1 W, do 1.5 W
– Podrška za GSM/HSPA+/LTE mreže
– Bluetooth v4.0, NFC, Wi-Fi (DLNA, direct i hotspot), audio 3.5 mm i microUSB.

 

 

 

 

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest