Home » Novosti » Pet Android aplikacija koje vrijedi provjeriti

Pet Android aplikacija koje vrijedi provjeriti

Pet Android aplikacija koje vrijedi provjeriti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekipa sa portala Android and me je napravila listu novih Android aplikacija koje vrijedi probati:

Peek
Ova aplikacija je rezultat totalnog redizajna istoimene značajke iz projekta ParanoidAndroid, osmišljenog kako bi radio samo na 4.4+ ROM. Čitav koncept počiva na omogućavanju korištenja obavijesti bez pritiskanja dugmadi. Košta 4,07 dolara.

Gritness
Cool aplikacija za traženje grupnih aktivnosti poput trčanja, joge, bicikliranja i tome slično, gdje god se nalazili. Okupit će sve na jednom mjestu. I da, besplatna je.

Autotext PhraseExpress
Ubacite izraze koje često koristite i birajte ih kad vam zatrebaju sa zgodnog skočnog menija. Besplatna aplikacija može proširiti i kratice u veće komade teksta.

Inapp Translator
Što kad vam zatreba prijevod nečega što čitate na mobitelu? S ovom aplikacijom možete prevesti cijeli tekst ili njegove dijelove bez zatvaranja aktivne aplikacije. Prijevod će se pojaviti na istom mjestu. Besplatna je.

Fontster
Želite lako upogoniti široke fontove? Eto aplikacije za vas, iako ju ne možete koristiti ako niste rootali vaš uređaj. Posebna je po tome što će zamijeniti sve stilove fontova koje vaš mobitel koristi. I besplatna je.

 

 

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest