Home » Novosti » Ovo su navodne specifikacije Nexusa 8

Ovo su navodne specifikacije Nexusa 8

Ovo su navodne specifikacije Nexusa 8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iako je teško proveriti verodostojnost ovih spekulacija, one nam mogu poslužiti kao prvi uvid u ono šta nam Google sprema.

Ako je verovati glasinama, Nexus 8 će imati Qualcommov 64-bitni procesor, što je u suprotnosti sa ranijim nagađanjima da će posedovati 64-bitni Intelov Moorefield. 

Ukoliko Nexus 8 bude dolazio sa 64-bitnim Qualcommovim procesorom, onda možemo da očekujemo 808 ili 810, što takođe znači da uređaj neće biti lansiran na Google I/O konferenciji. 

Qualcomm trenutno radi i na drugim 64-bitnim procesorima – 410, 610 i 615, ali oni neće biti predstavljeni krajem ovog meseca. 

Sledeća glasina takođe ide u prilog tome da Nexus 8 neće biti predstavljen skoro. Navodno će posedovati Android 4.5, koji će verovatno Google predstaviti uz veliku pompu. 

Kompanija je upravo predstavila 4.4.3, tako da je malo verovatno da će 4.5 biti predstavljen u narednim nedeljama. 

Na samom kraju, Nexus 8 trebalo bi da poseduje i 3GB RAM-a, što nije previše neuobičajeno s obzirom da najveći deo ovogodišnjih premijum uređaja takođe dolazi sa 3GB radne memorije.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest