Home » Novosti » MOTO 360: Da li će ovo biti najbolji Android Wear pametni sat?

MOTO 360: Da li će ovo biti najbolji Android Wear pametni sat?

MOTO 360: Da li će ovo biti najbolji Android Wear pametni sat?

Datum pojavljivanja prvog pametnog sata kompanije Motorola još uvek nije poznat, ali je po svemu sudeći blizu. Fotografije koje su se nedavno pojavile otkrile su veoma zanimljive činjenice ovog gedžeta, i vrlo lako se može desiti da ovaj uređaj bude u samom vrhu kada su u pitanju pametni satovi.

Prema brojnim informacijama koje su se pojavljivale prethodnih meseci, prilično smo sigurni da će se prvi pametni sat kompanije Motorola, Moto 360, uskoro pojaviti na tržištu. Iako je kompanija do sada mudro ćutala u vezi ovog gedžeta, sada su se pojavile fotografije koje su otkrile veoma zanimljive detalje ovog pametnog sata.

Prema slikama koje je objavio “Mr Gadget“, ovo je prvi Android Wear pametni sat koji će podržavati bežično (wireless) punjenje.

Fotografije su takođe otkrile pozadinu ovog uređaja, na kojoj će se nalaziti senzor za praćenje rada srca, što je takođe novina, a biće i vodootporan.

Pametni sat Moto 360 biće napravljen od nerđajućeg čelika, za razliku od većine drugih modela koji su napravljeni od plastike.

Međutim, postoji i jedna mana. Aplikacije za Android Wear moraće da se prave specijalno za ovaj model zbog okruglog ekrana.

 

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest