Home » Novosti » Microsoft radi na pametnom satu za iOS i Android

Microsoft radi na pametnom satu za iOS i Android

Microsoft radi na pametnom satu za iOS i Android

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Microsoft planira da zauzme svoj deo tržišta nosive tehnologije što je pre moguće, najverovatnije do leta sa pametnim satom koji će moći da funkcioniše na više platformi, ukoliko je verovati najnovijim izveštajima.

 

 

Forbes je od svojih izvora dobio informaciju da će Microsoftov pametni sat moći da se upari sa Android, iOS i Windows Phone uređajima kao i da se trenutno nalazi u naprednoj fazi razvoja. 

Sudeći po izveštaju, kompjuterski džin je angažovao Kinect inženjerski tim da predvodi razvoj uređaja, koji će posedovati konstantni merač otkucaja srca kao jednu od brojnih funkcija. 

Ono što je zanimljivo jeste tvrdnja insajdera da će displej biti smešten sa unutrašnje strane zgloba kako korisnici mogli da sakriju notifikacije od radoznalih pogleda okoline. 

Insajder dodaje da će displej biti veličine polovine pakle žvaka dok će baterija moći da izdrži dva dana.

Forbes tvrdi da bi uređaj trebalo da bude predstavljen na leto 2014. godine s obzirom da Microsoft želi da preduhitri Apple i njegov i dalje nepotvrđeni iWatch.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest