Home » Novosti » LG službeno predstavio G3 Beat

LG službeno predstavio G3 Beat

LG službeno predstavio G3 Beat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LG je danas i službeno predstavio svoj najnoviji smartphone – G3 Beat koji predstavlja tzv. “mini” verziju trenutnog G3 flagshipa.

Iako se neslužbene informacije s kraja prošlog mjeseca većinom poklapaju s današnjim službenim, određenih rastojanja ipak ima. Najveća pogreška u prognozi se odnosi na ukupnu količinu radne memorije i na kapacitet interne memorije. LG G3 Beat umjesto prognoziranih 2 GB RAM-a i 16 GB podatkovnog prostora ima 1 GB RAM-a i “samo” 8 GB interne memorije.

Brzina tada neimenovanog procesora je bila točna, a sada je poznat i naziv – G3 Beat tako pokreće Qualcommov četverojezgreni Snapdragon 400 takta 1,2 Ghz, dok se za grafički dio posla brine Adreno 305 grafika. Ostatak specifikacija koje se odnose na, kvalitetu ugrađene kamere, veličinu zaslona i njegovu rezoluciju, bateriju i operativni sustav su također točne.

LG G3 Beat dolazi s stražnjom kamerom rezolucije 8 MP koja uz LED bljeskalicu ima i posebni laser pomoću kojeg mjeri udaljenost i prilagođava brzinu autofocusa. Zaslon je 5-inčni, rezolucije 1280 x 720 piksela i gustoće 294 ppi-a. Baterija ima ranije najavljeni kapacitet od 2540 mAh, a operativni sustav je dobro poznati Android u KitKat 4.4.2 verziji.

Što se tiče “mini” dimenzija uređaja one iznose 137,7 x 69,6 x 10,3 milimetara, dok je ukupna težina uređaja 134 grama. G3 Beat podržava 4G LTE i HSPA + mreže i maksimalnu brzinu downloada od 21 Mbps.

Od sutra kreće distribucija na južnokorejskom tržištu, a koji tjedan kasnije i na europskom, kada će biti poznate i cijene koje će prema LG-jevim navodima ovisiti o tržištu na kojem se dotični smartphone prodaje.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest