Home » Novosti » LG G4 Pro / Note stiže u oktobru ? Mrak !

LG G4 Pro / Note stiže u oktobru ? Mrak !

LG G4 Pro / Note stiže u oktobru ? Mrak !

Južnokorejska kompanija LG odlučila je na IFA 2015. preskočiti predstavljanje novog pametnog telefona, ali sada saznajemo da nećemo morati još dugo čekati spomenuto predstavljanje.

LG je za 1. oktobar zakazao novinarsku konferenciju koja će se održati u New Yorku, gdje bi mogli vidjeti novi flagship baziran na LG G4. Iako još nije potvrđeno koji smartfon će LG tog dana predstaviti, većina neslužbenih informacija upućuje na to kako će ovaj nadolazeći proizvod biti LG G4 Note ili G4 Pro, phablet uređaj sa metalnim okvirom, kontrolnim tipkama smještenim na stražnjoj strani i izmjenjivim stražnjim poklopcem.

Prema nekim nedavnim glasinama ovaj uređaj bi mogao doći sa 5.7-inčnim ekranom Quad HD rezolucije, Qualcomm Snapdragon 808 procesorom, 16 MP stražnjom kamerom sa laserskim autofokusom i dvostrukom LED bljeskalicom te 5 MP selfie kamerom. Memorija ovog flagshipa trebala bi biti proširiva MicroSD karticama, a priča se i o senzoru otiska prsta.

Sve su to još uvijek samo glasine i nagađanja, no 1. listopada ćemo saznati što je točno LG ovoga puta pripremio za nas.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest