Home » Novosti » LG G3 sa Snapdragon 805 chipsetom u proizvodnji?

LG G3 sa Snapdragon 805 chipsetom u proizvodnji?

LG G3 sa Snapdragon 805 chipsetom u proizvodnji?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I ako još nije prošlo niti mjesec dana od predstavljanja  LG G3 flagship pametnog telefona glasine tvrde kako LG priprema noviju drugačiju verziju ovogodišnje LG-eve uzdanice. Radi se o novoj verziji Snapdragon 805 chipseta koji bi trebao dolaziti s novijim LG G3 pametnim telefonom. Također se navodi kako je ova verzija krenula u proizvodnju te kako bi svoj dolazak na police mogla imati već u julu.

Upravo bi u srpnju na tržište trebao dospjeti i nedavno predstavljeni LG G3 pametni telefon. No ono što razlikuje verziju sa Snapdragon 805 chipsetom te ovu sa Snapdragon 801 chipsetom je brzina downloada. Snapdragon 805 chipsetom donosit će sa sobom brzinu downloada od 225 Mbps, što uvelike možemo zahvaliti integriranom Qualcommovom MDM9635 modemu.

No druga novina je vezana uz trenutno aktualni QHD zaslon koji dolazi s LG G3 pametnim telefonom. Tako bi upravo Snapdragon 805 chipset mnogo brže rezultirao odazivom na ovoj rezoluciji nego dosadašnji Snapdragon 801 chipset. Ne zaboravimo reći kako je i konkurencija poput Samsunga najavila dolazak Snapdragon 805 chipseta u obliku nadolazećeg Samsung Galaxy S5 Prime pametnog telefona ili ako je vjerovati natpisima onda bi to mogao biti Samsung Galaxy F pametni telefon o kojem smo također pisali na našem portalu.

Bilo kako bilo izgleda da nas očekuje vrlo zanimljivo ljeto te nadolazeća jesen, biti će zanimljivo pratiti kako se konkurenti bore na području chipseta sa svojim pametnim telefonima te gdje su u toj cijeloj priči No-Name proizvođači pametnih telefona koji polako ali sigurno uzimaju svoj danak tržišta.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest