Home » Novosti » LG G2 će navodno dobiti novi LG G3 interfejs

LG G2 će navodno dobiti novi LG G3 interfejs

LG G2 će navodno dobiti novi LG G3 interfejs

Prema izvorima iz Italije, jedan od najboljih smartphone-a 2013. godine – LG G2 – će dobiti novi, radikalno drugačiji korisnički interfejs, koji je debitovao u njegovom nasljedniku, LG G3 modelu. Kompanija još uvijek nije izrazila nikakve namjere u dovođenju novog izgleda na svoj prošlogodišnji vodeći smartphone. Međutim, izvor tvrdi da su dizajnerske nagrade koje je osvojio novi G3 interfejs, Smart Keyboard, i KnockCode funkcije, ubijedili kompaniju da postupi drugačije. Navodno, LG je planirao LG G2 ažuriranje za kraj godine, koje će uvesti novi izgled i funkcije na njega.

Pored novih informacija, ima još dobrih vijesti. Izvor tvrdi da će LG ažurirati G2 na sljedeću verziju Android-a (L) u 2015. godini. Imajući u vidu da nov, otključan LG G2 košta otprilike koliko i Nexus 5 ovih dana, dok je u isto vrijeme sveukupno bolji uređaj, odgovarajuća pažnja LG-a se čini da daje veoma jaku ponudu.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest