Home » Novosti » LG G Pad 7.0 očekuje svoj dolazak na Europsko tržište do kraja sedmice

LG G Pad 7.0 očekuje svoj dolazak na Europsko tržište do kraja sedmice

LG G Pad 7.0 očekuje svoj dolazak na Europsko tržište do kraja sedmice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tačno je mjesec dana prošlo od kako je LG organizirao event na kojem je predstavio nove uzdanice u Svijetu tableta. Naime radi se o LG G Pad seriji to jest o modelima G Pad 7.0, G Pad 8.0 te G Pad 10.1. Sukladno tome LG je objavio kako će do kraja tjedna na Europsko tržište donijeti LG G Pad 7.0, dok bi ostali modeli LG G Pad 8.0 te LG G Pad 10.1 uslijedili u narednim sedmicama.

No okrenimo se performansama te specifikacijama koje dolaze s LG G Pad 7.0 tabletom. I ako su u jednom dijelu specifikacija triju modela potpuno identične: IPS-LCD zaslon, Full HD (1280 x 800 px) rezolucije, četvero-jezgreni Snapdragon 400 pri taktu od 1.2 GHz te 1 GB RAM memorije. Ostale specifikacije razlikuju se od modela do modela. Tako 7” G Pad 7.0 donosi primarnu kameru rezolucije 3 MP te 8 GB interne memorije.

Dok LG G Pad 8.0 posjeduje 5 MP primarnu kameru te 16 GB interne memorije za pohranu kao i LG G Pad 10.1. Svi modeli LG G Pad tableta dolaze s utorom za MicroSD karticu. Dok je kapacitet baterije na LG G Pad 10.1 najveći to jest on iznosi 8000 mAh, kapacitet baterije na ostala dva modela je upola manji. Točnije na LG G Pad 8.0 pripadajuća baterija dolazi s kapacitetom od 4200 mAh, dok je ona na LG G Pad 7.0 postavljena na 4000 mAh.

Što se tiče softverske strane LG G pad tableti preslike su trenutno aktualnog flagship modela pametnog telefona LG G3. Jedna od osobina vrijednih spomena jest Smart Tipkovnica. Upravo ona tipkovnica koju smo imali prilike vidjeti na LG G3 pametnom telefonu. S mogućnošću prilagođavanja te personalizacije postavki i načina pisanja korisnika.

Od sada je na LG G Pad tabletima omogućen kvalitetniji multi-tasking zahvaljujući softverskoj nadogradnji koja će sve zadaće vezane uz multi-tasking odrađivati kao od šale. No LG ne bi bio LG kada na svoje novopridošle G Pad tablete ne bi ugradio Knox opciju, vrlo dobru zamjenu za dobro nam poznato PIN zaključavanje uređaja ili pak dobra zamjena za povlačenje linija po zaslonu tableta ili pametnog telefona.

Pred kraj kažimo kako su sva trojica LG G Pad tableta pokretana Android 4.4.2 KitKat mobilnim operativnim sustavom.  LG G Pad omogućit će vam iskustvo korištenja u granicama donjeg te srednjeg tržišnog ranga. Što se tiče cijene pojedinih modela one će biti poznate kada LG predstavi pojedini tablet na Europskom tržištu. No nadamo se kako u skladu sa svojim specifikacijama te mogućnostima one ne bi trebale biti prevelike, to jest trebale bi biti dostupne svačijem džepu.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest