Home » Novosti » LG bilježi gubitke, ali svejedno će predstaviti dva top modela

LG bilježi gubitke, ali svejedno će predstaviti dva top modela

LG bilježi gubitke, ali svejedno će predstaviti dva top modela

Ukupno gledajući poslovanje cijele kompanije LG Electronics, u četvrtom kvartalu zabilježili su operativnu dobit od 301,38 milijuna dolara, a što je porast od 27 posto pogledamo li podatke iz 2014. Za rast je prvenstveno zaslužan odjel kućnih uređaja i uređaja iz segmenta zabave. Odjel mobitela ponovo je zabilježio gubitke.

LG Electronics upravo je objavio svoje poslovne podatke za četvrti kvartal prošle godine, a što se segmenta mobitela tiče, brojke su ostale gotovo nepromijenjene u odnosu na isti period 2014. U posljednjem kvartalu LG je isporučio 59,7 milijuna mobitela svih kategorija, što je porast u odnosu na podatke iz 2014., kada je kompanija isporučila tržištu 59,1 milijun uređaja.

Prošle godine LG je isporučio dva top modela, LG G4 i V10, a izgleda da će se prema brojnim glasinama isti scenarij odigrati i ove godine.

Ono što je sigurno je to da LG barem jedan od svojih top modela mobitela čuva za nadolazeći sajam mobilne industrije Mobile World Congress sljedećeg mjeseca u Barceloni.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest