Home » Novosti » Lenovo K920 dolazi s QHD zaslonom i Snapdragon 801 chipsetom

Lenovo K920 dolazi s QHD zaslonom i Snapdragon 801 chipsetom

Lenovo K920 dolazi s QHD zaslonom i Snapdragon 801 chipsetom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čini se kako Lenovo uistinu želi zasjesti na tron pametnih telefona. To svakako potvrđuje marljivim radom te sve boljim tržišnim rezultatima, kako prodajom pametnih telefona tako i reakcijama zadovoljnih kupaca.

No izgleda kako uskoro možemo očekivati novu pridošlicu na tržištu pametnih telefona od strane Lenova. Kako doznajemo riječ je o modelu pametnog telefona K920. I ako će Lenovo K920 dolaziti u unibody kućištu njegove karakteristike će mnoge ostaviti bez daha.

Tako kažimo da se radi o 6” zaslonu QHD rezolucije to jest 2560 x 1140 px. Što se fotografiranja tiče, primarna kamera postavljena je na 16 MP dok je ona prednja na 5 MP  odlična za sve ljubitelje kvalitetne selfie fotografije.

Lenovo K920 kao što smo rekli dolazi s Qualcomm Snapdragon 801 chipsetom te procesorom radnog takta 2.5 GHz. Radna memorija Lenova K920 postavljena je na pozamašnih 3 GB.

Lenovo K920 dolazit će s internom memorije kapaciteta 32 GB no očekuje se utor za postavljanje pripadajuće MicroSD kartice. Lenovo K920 dolazi s LTE podrškom no samo za Kinesko tržište.

Stoga se postavlja pitanje hoće li Lenovo ponuditi ovaj pametni telefon i na ostalim tržištima diljem Svijeta? Osim LTE podrške Lenovo K920 donosi dva pripadajuća SIM utora što odmah daje do znanja kako je pametni telefon pogodan za rad obje SIM kartice to jest u dual-SIM načinu rada.

Za kraj kažimo kako će Lenovo K920 biti pogonjen Android 4.4.2 KitKat mobilnim operativnim sustavom.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest