Home » Novosti » Kancelarija u telefonu

Kancelarija u telefonu

Kancelarija u telefonu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osim za zabavu, pametni telefoni mogu da posluže i za poslovanje. Ovo su najbolje aplikacije za kancelarijske poslove.

 

CamScanner
 

Veoma jednostavna i praktična aplikacija koja omogućava pretvaranje office dokumenta u PDF format. Na taj način možete mnogo lakše da ih pregledate. 
 

Chrome Remote Desktop

U slučaju da ste nešto bitno ostavili na računaru ili samo želite da mu pristupite putem telefona, to možete uz pomoć ove aplikacije. Praktična za podešavanja
 

Google Drive
 

Dobija se besplatno uz svaki Android telefon, odnosno Google nalog i služi kao cloud servis za dokumenta, odnosno njihovu sinhronizaciju na više platformi. Može da služi za čuvanje podataka, prebacivanje fotografija, dokumenata i svega što se nalazi u aplikacijama. Dostupno je 15 gigabajta prostora. 
 

Microsoft Office Mobile
 

Uz pomoć ove aplikacije većinu osnovnih stvari koje radite sa Office paketom na računarima, možete i na telefonima. Napravite fajlove u Wordu, Excelu ili PowerPointu, uređujte ih, sačuvajte i delite. Aplikacija je besplatna za poslovne korisnike i dobija se uz Office paket.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest