Home » Novosti » Je li ovo Sony Xperia Z3?

Je li ovo Sony Xperia Z3?

Je li ovo Sony Xperia Z3?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Treća iteracija Sonyjevog modela Xperia Z, tj. Z3, mogla bi biti službeno predstavljena na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu, barem ako se ravnamo po prošlogodišnjem rasporedu predstavljanja top modela ove kompanije i skraćivanju njegovog ciklusa na šest mjeseci. Tako smo lani u to doba upoznali Xperiju Z1, a na ovogodišnjem MWC-u i Xperiju Z2.

Ukoliko se ovaj ritam izbacivanja top modela nastavi, rujan bi zaista mogao biti termin službene najave novog modela. No, kako stvari stoje, napredak u specifikacijama neće biti spektakularan, jer prve glasine govore o tome da će pogonski stroj ostati Snapdragon 801, ali ovoga puta clockan na 2,5 GHz. Kamera bi također trebala ostati 20.7 MP i sadržavati poznati G-senzor.

Ono što je u cijeloj priči novo je fotografija koja navodno prikazuje ovaj model i prema onome što mozemo vidjeti, ni fizički se neće puno razlikovati od prethodnika, osim što bi okvir trebao biti mrvicu tanji. Naravno, ove slike i sve informacije vezane uz uređaj treba uzeti s rezervom, kao i sve ostale glasine.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest