Home » Novosti » iPhone 8 koristit će super-tanki zaslon iz Japana?

iPhone 8 koristit će super-tanki zaslon iz Japana?

iPhone 8 koristit će super-tanki zaslon iz Japana?

Japan Display, nova firma formirana od spajanja Sony, Toshiba i Hitachi ekipe, mogla bi postati veliki igrač prilikom lansiranja nove linije iPhone uređaja u 2018. godini.

Informacije koje su nam pristigle najavljuju kako bi Japan Display mogao započeti s izradom OLED panela za Appleove pametne telefone u vremenskom roku od dvije godine – znači, negdje oko 2018. To bi moglo značiti kako ćemo na iPhone uređajima imati tanke i svjetlije zaslone, puno boljeg kontrasta.

Neki analitičari predviđaju kako bi to mogli biti prvi iPhone uređaji koji će koristiti OLED tehnologiju. Inače, još nema neke službene potvrde u vezi ovih vijesti iz Apple redova, a jedan dioničar od strane Japan Display firme u pregovorima je za ulaganje u Sharp.

To  bi značilo kako nas očekuju dva velika iPhone zaslon dobavljača odjednom za izradu OLED panela za Appleove smartphone uređaje. Ostali koji se natječu da dobiju ovakav veliki posao sa zaslonima su još Samsung i LG Display. Tko zna što će od svega ovoga još ispasti, ali bit će zanimljivo na zaslon „bojištu“….

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest