Home » Novosti » I novi Galaxy S6 edge dobio priznanje od GSMA

I novi Galaxy S6 edge dobio priznanje od GSMA

I novi Galaxy S6 edge dobio priznanje od GSMA

Samsung Galaxy S6 edge osvojio je posebno priznanje „Best New Handset, Tablet or Device” koje mu je dodijelio GSMA na Mobile World Congressu 2015 u Barceloni

Ova nagrada dodjeljuje se najboljem novom uređaju predstavljenom na MWC-u, a Samsung ovo priznanje dobio drugu godinu za redom, nakon što je već 2014. godine nagradom ovjenčan Samsung Gear Fit. Samsungov pametni telefon Galaxy S6 edge postavlja nove standard dizajna, preciznosti i izvedbe u kombinaciji s naprednom Samsungovom tehnologijom.

– S uređajem Galaxy S6 edge nastojali smo napraviti savršen spoj tehnologije i dizajna, i to na način koji još nije viđen – izjavio je JK Shin, predsjednik uprave i voditelj odjela IT i mobilnih komunikacija tvrtke Samsung Electronics te dodao – počašćeni smo priznanjem koje nam je dodijelio GSMA te tako potvrdio da je ovaj uređaj naš najelegantniji i najsnažniji uređaj do sada.

Samsung Galaxy S6 edge do sad je već ovjenčan s preko 20 prestižnih nagrada na događaju MWC 2015, uključujući i nagrade Ubergizmo za “Best of Mobile World Congress,” Mashable za “Top Pick” te Laptop Magazine za “Top Pick”.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest