Home » Novosti » I LG G5 mogao bi uraniti

I LG G5 mogao bi uraniti

I LG G5 mogao bi uraniti

I LG G5 mogao bi uraniti s dolaskom na tržište, tako barem glasine tvrde, a one su nekada tačne, a nekada i nisu. No, idemo se mi pozabaviti s time što bi nas to moglo dočekati iduće godine u vezi LG G5 pametnog telefona i probati iz glasina izvući ono najzanimljivije.

Prvo se spominje period dolaska LG G5 uređaja, a kao službeni početak navodi se prvo tromjesečje. Sve to nas nekako vodi k tome da bi LG G5 mogao biti otkriven na Mobile World Congressu (MWC) početkom ožujka.

Od procesora se spominje Snapdragon 820 i Helio X20 (MediaTek), no nekako nam se čini da je LG više privržen Qualcommu i k tome ih veže suradnja u prošlosti. Priča se kako će LG G5 doći s 4 GB RAM-a, te da je malo vjerojatno kako bi došao s manje od 3 GB, dok bi interni diskovni prostor trebao bi biti 32 GB.

Ono što korisnici ne bi željeli je plastično kučište, te je zanimljiv podatak kako je LG jedan od posljednjih velikih Android proizvođača koji se još uvijek drži plastike. Njihov najnoviji pametni telefon V10 je imao metalni okvir, ali to još uvijek nije unibody metalni dizajn.

Također se govori i kako bi LG G5 trebao dobiti potpuno novi osvježeni dizajn. Ostaje nam još malo pričekati i vidjeti što će se od navedenog pokazati tačnim.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest