Home » Novosti » Huawei radi na 5,7-inčnom Nexusu

Huawei radi na 5,7-inčnom Nexusu

Huawei radi na 5,7-inčnom Nexusu

Već smo pisali o tome kako možemo očekivati dva Nexusa ove godine, jedan skuplji, a drugi jeftiniji. Ovaj drugi će najvjerojatnije raditi Huawei, a radi se o 5,7-inčnom Nexusu.

Tu je i Snapdragon 810 procesor koji je imao određenih problema u vezi pregrijavanja, ali to naravno ne smeta Googleu. Izgleda kako Google nastavlja trend promicanja phableta i bit će zanimljivo vidjeti kako „diše“ ovaj novi Nexus.

Proširile su se i glasine kako će se novi Nexus zvati jednostavno Nexus 7. Ali, za sada su sve informacije na kapaljku, tako da ništa sa sigurnošću ne možemo tvrditi.

Pred Huawei je veliki izazov da napravi dobar uređaj, a ako sve dobro prođe, onda možemo sa sigurnošću istaknuti kako je Huawei položio pravi test. Google ne sumnja u Huawei, ali čini se kako će LG ipak raditi one skuplje i „jače“ Nexus modele.

Huawei je na probnom roku, po svemu sudeći. Nekako osjećamo da će sve dobro proći i da Google nije pogriješio u izboru partnera, a Huawei sigurno neće propustiti ovakvu priliku da se dokaže.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest