Home » Novosti » Huawei Nexus 6: benchmark test otkriva Snapdragon 810, 3 GB RAM-a i Android 6.0

Huawei Nexus 6: benchmark test otkriva Snapdragon 810, 3 GB RAM-a i Android 6.0

Huawei Nexus 6: benchmark test otkriva Snapdragon 810, 3 GB RAM-a i Android 6.0

Uređaj naziva Huawei angler nedavno se pojavio na GeekBench benchmark testu, a sve upućuje na to da se ovdje radi o nadolazećem Nexus smartfonu.

GeekBench nam je otkrio da uređaj kodnog naziva angler radi na osmojezgrenom Snapdragon 810 procesoru čiji je radni takt tijekom ovog testa iznosio 1.55 GHz te je ukomponiran sa Adreno 430 GPU. Uz to, ovaj nam je test otkrio kako zasada misteriozni Huawei pametni telefon raspolaže sa ukupno 3 GB RAM-a.

Rezultati koje na GeekBench testu postiže mogući Huawei Nexus 6 smartfon su 1.156 bodova na single-core testu i 3.641 bodova na multi-core testu. Ovi rezultati su vrlo blizu onima koje je postigao Nexus 5X proizveden od LG-a. Spomenuti je uređaj pokretan Qualcomm Snapdragon 808 procesorom te se ovoga ljeta također pojavio na GeekBench-u na kojem je postigao ukupno 1.082 bodova na single-core testu i 3.298 bodova na multi-core testu.

Još jedan važan detalj koji je otkriven na ovom testiranju je da nadolazeći Huawei smartfon, kao što je bilo i za očekivati, radi na Android 6.0 operativnim sustavom. Očekuje se da će Nexus 5X i Huawei Nexus 6 biti predstavljeni uskoro, tačnije, 29. septembra.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest