Home » Novosti » HTC predstavio kompaktni HTC One mini 2

HTC predstavio kompaktni HTC One mini 2

HTC predstavio kompaktni HTC One mini 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HTC je predstavio HTC One mini 2, posljednje izdanje slavne HTC One porodice. Uz kompaktan, ali darežljiv 4,5 “HD zaslon, HTC Sense ™ 6 s HTC BlinkFeed ™ te impresivnu 5MP prednju kameru, HTC One mini 2 donosi kultni izgled sa najboljim iskustvom u klasi HTC One (M8) koja je u potrazi za kompaktnijim modelima.

HTC One mini 2 napravljen je sa glatko zakrivljenim naslonom i brušeno bronzano-sivom bojom kao što ima HTC One (M8). Također, dostupan je u srebrnoj i zlatnoj boji.

S prednjom kamerom od 5MP, visokokvalitetni selfie je zagarantovan. Ponavljanje vam neće biti potrebno, jer prednja kamera vam daje dovoljno vremena da namjestite željenu pozu prije snimanja fotografije.

Kako biste vašim selfie portretima dodali element profesionalizma, HTC One mini 2 također, ima Touch up funkciju koja će vam pomoći da suptilno poboljšate ljepotu svoje kože, eliminirate crvene oči, kao i da prilagodite konture lica, ali ipak da izgledate prirodno.

Ako se osjećate razigrano, svom selfie-ju također možete dodati manga-like efekat koristeći Touch up funkciju za poboljšanje izgleda oka.
HTC BoomSound™ – Mali uređaj koji pravi veliki zvuk

Kompaktni HTC One mini 2 sa HTC BoomSound™ tehnologijom pruža savršeno čist i kvalitetan zvuk kao nikad do sada. Opremljen istim pojačalom kao HTC One M8, One mini 2 pruža bogate tonove od basa do soprana, producirajući visoko kvalitetni zvuk kroz dvostruki zvučnik koji je postao sinonim za višestruko nagrađivanu HTC One porodicu.

HTC BlinkFeed™ – vijesti koje te zanimaju, uživo na tvom ekranu

Pretvaranje vašeg početnog zaslona u živi prenos posljednjih vijesti i društvenih promjena, HTC BlinkFeed™ čini dostupnijim i lakšim pregled sadržaja koji te zanima. Prikupljajući novosti sa rastuće liste više od 1000 partnera, prilagođenih naslova sa društvenih mreža i vijesti pruža posljednje novosti direktno na vaš početni zaslon. Skrolanjem brzo i jednostavno možete doći do različitih vijesti koje će vas održati u toku sa najnovijim dostignućima.

Dijelite i sarađujte sa Zoe™

Napravite vrhunski Zoe™ video svojih najzapamćenijih iskustava sa kamerom od 13MP i podijelite ga sa svojim prijateljima i porodicom preko HTC Zoe aplikacije i ostalih društvenih mreža. Za te nezaboravne trenutke, mješavina funkcija dozvoljava vašim pratiocima da dodaju svoje fotografije, video i audio klipove koji će vam pomoći da oživite svoja iskustva iz različitih perspektiva.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest