Home » Novosti » HTC-ove aplikacije na svim Android uređajima

HTC-ove aplikacije na svim Android uređajima

HTC-ove aplikacije na svim Android uređajima

Kako bi poboljšao svoju financijsku situaciju i rezultate, tajvanski HTC odlučio se na potpuno novi pristup.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osnovana je nova poslovna jedinica nazvana HTC Creative Labs čija zadaća neće biti stvaranje novih modela pametnih telefona, nego stvaranje novog softvera i unaprjeđenje postojećeg.

 

Novi HTC-ov odjel ima središte u američkom Seattleu gdje se okupilo 250 stručnjaka iz Seattlea, San Francisca i Taipeia. Na čelo odjela došao je Drew Bamford, dugogodišnji voditelj HTC-ova tima za razvoj korisničkog sučelja. Glavna zadaća odjela bit će stvaranje aplikacija namijenjenih svim Android uređajima.

 

Prva na redu je aplikacija Zoe koja će se temeljiti na već poznatom istoimenom softveru za stvaranje kratkih isječaka sastavljenih kombiniranjem najviše 16 fotografija i video snimaka, pri čemu je omogućen i odabir glazbene podloge, prijelaza i efekata.

 

Osim kao alat za stvaranje kratkih isječaka, nova Zoe aplikacija trebala bi postati središnje mjesto za njihovo pregledavanje i razmjenu. Za promociju nove aplikacije planirano je partnerstvo sa zasada još neimenovanim osobama s glazbene i sportske scene. 

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest