Home » Novosti » Galaxy S7 tačne specifikacije nitko ne zna, ali znamo nešto novo!

Galaxy S7 tačne specifikacije nitko ne zna, ali znamo nešto novo!

Galaxy S7 tačne specifikacije nitko ne zna, ali znamo nešto novo!

U Samsungu kriju tačne podatke kao zmija noge, ali već se puno toga zna/nagađa, tako da vjerujemo kako neće biti nekih iznenađenja. Ili hoće? Najnovije informacije dolaze “iznutra”.

Do sada je već izašlo puno podataka o novom Samsung Galaxy S7 novom kompanijinom top modelu koji mnogi željno očekuju. Sedmicama svašta curi o novom Samsungovom vodecem modelu.

Sjećamo se kako su neki mediji prošle godine pokušali usporediti kvalitetu kamera kod top modela što je vrlo nezahvalan posao jer ga po nama to mogu napraviti samo foto profesionalci, ali oni se ne žele time zamarati. Realno i bez bilo kakvih testova razlike su samo u nijansama, tako da praktički nebitno koji uređaj koristite sve je to “tu negdje”. Ali i u tim usporedbama Galaxy S6 baš i nije najbolje prošao. Upravo je to jedan od najvećih naglasaka novog Samsungovog Galaxy S7.

S7 ce imati vrlo moćnu kameru od 12 MP (ne, nismo krivo napisali, ali to opet nije sigurno) s otvorom bledne od f/1.7 i većim senzorom te s novom lećom. Snimljene slike bi trebale biti osjetno bolje od onih sa 16 MP ili 21 MP, a što samo potvrđuje kako priča o sve većem broju “megapiksela” ne stoji. To je samo marketinška navlakuša za naivne koji ne razumiju kako “veće nije uvijek bolje”. Iako bi ova kamera po dimenzijama trebala biti veća, na stražnjem dijelu neće biti “izbočine”.

Novi Samsungov top smartfon će navodno podržavati i microSD utor, a bit će vodootporan i otporan na prašinu. Sam vanjski izgled bi trebao biti još elitniji i skuplji, što se posebno odnosi na stražnji dio koji će biti zaštićen Corning Gorilla Glass 5 zaštitom. Dostupne su poznate – crna, bijela, zlatna i srebrna, bar za početak.

Od onog što već od prije znamo je 5,1 inčni Super AMOLED ekran QHD rezolucije i Gorilla Glass 5 zaštita, Snapdragon 820 (Adreno 530) ili Exynos 8990 (Mali-T880) procesor (ili neki drugi), 4 GB RAM-a, 32/64/128 GB interne memorije, Android 6.0 + TouchWiz UI, a tu su i čitač otiska prsta, čitač očne šarenice, dok će baterija podržavati brzo i bežično punjenje.

Toliko za sada, više o Samsungu Galaxy S7 uskoro…

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest