Home » Novosti » Galaxy: Kućište od metala krije kameru za „selfi“

Galaxy: Kućište od metala krije kameru za „selfi“

Galaxy: Kućište od metala krije kameru za „selfi“

Južnokorejski „Samsung” predstavio najtanju seriju Galaxy telefona. Uređaji imaju kućište od metala. Kreirani su posebno za mlade korisnike koji prate trendove !
JUŽNOKOREJSKI „Samsung“ predstavio je nove pametne telefone Galaxy A5 i Galaxy A3, najtanje Galaxy telefone proizvedene do sada. Prefinjenog dizajna, novi smart telefoni imaju napredne funkcije za lakše povezivanje sa društvenim mrežama, kao i super AMOLED ekran i prednju kameru od pet megapiksela.

– Uređaji imaju kućište od metala. Kreirani su posebno za mlade korisnike koji prate trendove – rekao je Dž. K. Šin, generalni direktor i direktor divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji „Samsung elektroniks“.

Galaxy A5 i A3 su debljine 6,7, odnosno 6,9 milimetara. Sa prednjom kamerom od pet megapix
ela i inovativnim funkcijama fotografisanja, kao što su njide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face i Rear-cam Selfie, omogućavaju korisnicima da lakše nego ikada prave selfije visoke rezolucije uz automatsko detektovanje i fokusiranje lica. Korisnici takođe mogu da brzo i lako objavljuju fotografije i video-snimke na svojim omiljenim društvenim mrežama.

Oba uređaja opremljena su super AMOLED displejom i tehnologijom adaptivnog displeja koja omogućava jasnije fotografije sa dubljim kontrastom i živopisniji video-sadržaj u praktično svakom okruženju.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest