Home » Novosti » Da li je ovo Samsungov odgovor na novi iPhone?

Da li je ovo Samsungov odgovor na novi iPhone?

Da li je ovo Samsungov odgovor na novi iPhone?

Novi model na kojem južnokorejski gigant navodno radi, za sada poznat pod nazivom Galaxy F, imaće kućište od metala. Samsung verovatno planira da novi model lansira u isto vreme kada i Apple izbaci iPhone 6

Nije dugo vremena prošlo od pojavljivanja Samsung Galaxy S5 modela, a južnokorejski gigant već radi na novom pametnom telefonu. Naime, na jesen se očekuje pojavljivanje Galaxy Note 4 modela, ali je po svemu sudeći u planu još jedan koji će imati metalno kućište. Pod imenom Galaxy F, prednja strana ovog modela izgleda gotovo identično onoj na Galaxy S5 uređaju, međutim pozadina je ono što ih razlikuje.

 

Pozadina deluje kao da je napravljena od brušenog metala, ali još uvek nije moguće reći da li je u pitanju prava stvar, ili samo mogući koncept. Samsung verovatno planira da Galaxy F lansira u isto vreme kada i Apple izbaci iPhone 6, kako bi pojačao svoj uticaj na tržištu, i smanjio uspeh svog najvećeg konkurenta.

 

Spekuliše se da će se ovaj model pojaviti oko 12. septembra, ali još uvek nema nikakvih zvaničnih informacija. Telefon napravljen od metala bi Samsungu mogao da omogući još veći uticaj na tržištu, i konačnu pobedu nad konkurencijom. Kada se originalni HTC One pojavio, svi kritičari su se složili da je to jedini Android model koji može da stane rame uz rame sa iPhone-om, barem kada je u pitanju dizajn i kvalitet izrade.

 

Specifikacije Galaxy F modela još uvek nisu poznate.

 

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest