Home » Novosti » Da li biste platili 6.300 dolara za ovaj telefon?

Da li biste platili 6.300 dolara za ovaj telefon?

Da li biste platili 6.300 dolara za ovaj telefon?

Kompanije poput Vertua i Tonino Lamborginija prave telefone za osobe koje imaju više novca nego razuma, ali opet ne treba nikom zamjeriti što želi da potroši tačno 6,300 dolara za ovaj uređaj.

Poslednji model kompanije Tonino je nazvan 88 Tauri i ima ih samo 1947 modela na svjetu jer je to godina kada je rođen Antonio “Tonino” Lamborgini. Svaki od modela je jedinstven, pošto ima drugačiji dizajn kombinacije metala i kože.

 Da ispoštujemo i dio o specifikacijama. Ovaj telefon ima full HD displej od pet inča, kameru sa zadnje strane od 20 megapiksela, dok je sa prednje senzor od osam megapiksela. Pokreće ga četvorojezgarni procesor takta 2.3 GHz i tri gigabajta radne memorije. Ima podršku za dve sim kartice, 64 GB interne memorije i bateriju od 3,400 mAh.

 Radi na operativnom sistemu Andorid, a uz njega dolazi i 13 ekskluzivnih melodija za zvono kreiranih od strane poznatog producenta DJ Ravina.

 Cjena još jednom – 6,300 dolara.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest