Home » Novosti » Aplikacija koja vam plaća da se krećete

Aplikacija koja vam plaća da se krećete

Aplikacija koja vam plaća da se krećete

Bitwalking je aplikacija i digitalna valuta kojoj je namjera potaknuti korisnika na kretanje tako da mu se isplaćuje 1 BW dolar za 10.000 napravljenih koraka.
Uskoro bi mogla zaživjeti Bitwalking aplikacija, koja je ujedno i digitalna valuta, kojoj je cilj potaknuti korisnike na što više kretanja – tako da im se plaća za napravljene korake.

Naime, korisnici aplikacije dobili bi 1 BW dolar (Bitwalking dolar) za svakih 10.000 koraka, a dobiveni novac korisnik bi mogao potrošiti u online trgovini ili ga zamijeniti za gotovinu.

Kompanija je do sada provjerila funkcioniranje ove aplikacije u Malawaiju, gdje se korisnicima pomagalo u učenju kako upravljati, mijenjati i trošiti ovu digitalnu valutu zarađenu vlastitim koracima.

Međutim, taj se novac mora nekako prikupiti, pa su osnivači projekta, Nissan Bahar i Franky Imbesi, dobili 10 milijuna dolara za inicijalno financiranje ove ideje. Ulagači su uglavnom japanski investitori koji pomažu u pokretanju ove valute i u stvaranju banke koja provjerava korake i transakcije, ali kompanija i dalje traži partnere koji su voljni financijski pomoći promoviranju kretanja.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest