Home » Novosti » Android M obećava duze trajanje baterije

Android M obećava duze trajanje baterije

Android M obećava duze trajanje baterije

Koliko smo samo puta čuli kako će sljedeća Android verzija povećati trajanje baterije. Da, vjerojatno bezbroj puta, no za sada nisu vidjeli neki veći i obećavajući pomak. Bila su to svega mala i neznatna poboljšanja, međutim ništa spektakularno.

Google sada „pjeva“ istu pjesmu sa Android M verzijom te tvrdi kako će ova verzija omogućiti dvostruko dulje trajanje baterije. Za dulje trajanje baterije bit će zaslužan Doze, sjajna značajka koja optimizira trajanje baterije.

Značajka Doze stavlja uređaj da se što manje „napreže“ dok ne počnete koristiti uređaj. Stigla su i neka zanimljiva izvješća koja sugeriraju da ima istine u tome što se priča u vezi trajanja baterije, a jedan korisnik je istaknuo kako je dobio 297 sati na standby preko svojeg Nexus 5 kojega pokreće Android M preview.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se nositi drugi pametni uređaji sa Doze značajkom. Možda je Android konačno pogodio u pravu stvar te je Google bio u pravu kada je tvrdio da treba biti samo strpljiv te da će sve doći na svoje mjesto.

Možda je Android M upravo taj operativni sustav koji će biti prekretnica u vidu dužeg trajanja baterije. Živi bili pa vidjeli…..

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest