Home » Novosti » 8 popularnih igra koje će vam ekspresno isprazniti bateriju na smartphoneu

8 popularnih igra koje će vam ekspresno isprazniti bateriju na smartphoneu

8 popularnih igra koje će vam ekspresno isprazniti bateriju na smartphoneu

Sve je to igra i zabava sve dok se na vašem pametnom telefonu ne isprazni baterija. Igre namijenjene za mobitele i slične uređaje mogu ponuditi beskrajno mnogo sati zabave u što smo se i sami uvjerili.

No svakako trebate pripaziti jer današnje igre koje su najčešće grafički vrlo detaljne mogu vam vrlo brzo isprazniti bateriju. Također bih željeli napomenuti da određen broj mobilnih igri dodatno troši vaš podatkovni promet, pa i u tom pogledu treba pripaziti.

Evo ovih osam popularnih igri može vrlo brzo isprazniti bateriju na vašem pametnom telefonu

1. Angry Birds
Tko je uopće i mogao očekivati da takav tip igre kao što je Angry Birds može toliko isprazniti bateriju. Angry Birds koja je inače veoma popularna igra ima stopu pražnjenja baterija koja iznosi 185 megavata. Android uređaji nisu jedini koji imaju taj problem, korisnik MacRumors foruma kaže da njegov iPhone u prosjeku svakih 25 minuta izgubi oko 10% baterije kod igranja Angry Birds igre.
2. Candy Crush Saga

Verizon navodi da je besplatna verzija igre Candy Crush Saga veoma zarazna i spada u skupinu visokog rizika, te navodi da će pokrenuta aplikacija isprazniti bateriju vašeg pametnog telefona 3.2 puta brže nego uobičajeno.

3. Fruit Ninja

Fruit Ninja je još jedna veoma zabavna igra u nizu koja drastično prazni vašu bateriju na Android i iOS uređajima. U KS Mobile izvješću Fruit Ninja je na 9. mjestu po brzini pražnjenja baterije. Inače to je najbolja igra za rezanje voća.

4. Hay Day

Hay Day je igra koja je po potrošnji vrlo blizu igri Jewels Stars. Igra koja vam omogućava da sagradite svoju vlastitu farmu, u usporedbi s drugim igrama, u pozadinskom radu ima potrošnju u iznosu od 216 megavata. Također i iOS korisnici imaju problema s navedenom igrom. Korisnik Harshavk1999 navodi da je na njegovom ​​iPadu 3 baterija pala sa 73% na 65% za samo 15 minuta igranja.

5. Jewels Star

Sa veoma detaljnom 3D grafikom, nije ni čudno da je igra Jewels Star veliki potrošač energije odnosno baterije. Prema App Monitoru, u odnosu na druge popularne igre, Jewels Stars ima najvišu potrošnju baterije u pozadinskom radu u iznosu od 344 megavata.
6. Clash of Clans

Clash of Clans je također veoma poznata igra kao veliki potrošač baterije koja ima potrošnju od 209 megavata, što ne čudi da su se mnogi igrači zbog toga i žalili. Jedan korisnik pod nadimkom nomaswheat11 kaže da igru Clash of Clans isključivo igra ako je njegov uređaj prikopčan na punjač ili ako je punjač u blizini.

7. Temple Run 2

Temple Run 2 je nastavak vrlo popularne igre Temple Run. Igra je besplatna  za Android i iOS uređaje. Prema KS Mobile top 10 listi, Temple Run 2 se nalazi na šestom mjestu po brzini pražnjenja baterije, što me zapravo i ne čudi s obzirom da igra ima veoma realističnu grafiku i mnoštvo akcije.

8. Bejeweled Blitz

Bejeweled Blitz je također veoma zarazna igra bez obzira posjedujete li Android ili iOS uređaj. Veoma je slična kao i Candy Crush Saga. Verizon navodi da je Bejeweled Blitz igra visokog rizika jer ako ostavite igru uključenu, bateriju će vam isprazniti 2.4 puta brže. Također trebate pripaziti jer vam može potrošiti oko 75mb podatkovnog prometa u mjesec dana.

Vama 1 klik, a nama puno znači ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest